Blog Zrzky zkouší letadla FLY_POP

Podzim venku / Draci a pěnová letadla

 
Neumím pouštět draky. Trochu se za to stydím, ale vždycky jsem vděčná, když děcka vezme na draky Chlupáč. Spolu jim to jde. Já tam často pobíhám jak zběsilá za mohutného povzbuzování a stejně žádná sláva. Navíc, když jsem s nimi venku sama, drak je trochu nad moje síly. Klárka s Kubíkem už asi rok mluvili o nerozbitných letadlech, které viděli na medláneckém letišti. Některé jsou možná z polystyrenu, já jsem vybrala letadla pěnová, z českého materiálu Vylen. Toto házecí letadlo FLY-POP mi přijde fakt nezničitelné, už jsem ho přejela kočárkem, vytahovali jsme jej z rybníku i sundávali ze šípku. Tak jsem si řekla, že tohle je moc fajn tip na podzimní zábavu venku. Může být mokro, může foukat vítr, nemusí foukat vítr, může mrznout, házet letadla se dá prakticky pořád. Jen to chce trochu cviku.
 
 
 
Je super, je lehké, vejde se do kočárku, přežije i v batohu. Klárka s Kubíkem si ho i pomalovali, pomocí šablony z krabice, mají tak to svoje vytuněné letadélko. Je poměrně malé, na délku asi 30 cm a k dostání v několika barvách. Klárka má fialové, Kubík zlaté. Matěj má zatím smůlu, psala jsem, že je sice nezničitelné, ale neznáte zuby mého syna. Divím se, že mám ještě prsty.
 
Jak jsem říkala, ze začátku musíte trošku potrénovat. Hází se rovně před sebe a požadovaných triků se dá dosáhnout tím, že se pěnovka lehce ohne. Ocásek nahoru a s trochou štěstí vykouzlíte s letadýlkem salto. Na webu FLY-POP jsem našla dost návodů a rad a taky velmi motivační videa (pán s tím čaruje jako s bumerangem :)). Přiznávám, že tak daleko rozhodně nejsme. Ani děti, ani já. Někdy jim ho totiž beru. Máme tady u nás bezva kopce a dětská radost se tak jednoduše přenáší na unavenou matku :)
 
Letadla si jde samozřejmě užívat celoročně, ale na podzimu je složité to, že některé aktivity venku už nejsou tak příjemné (třeba točení se na tyčích na workoutovém hřišti). Tak jsem ráda, že máme něco, za čím děti s radostí běhají po louce nebo po poli. Super využití má podle mě házecí letadlo v létě u moře.
 
Zpět do obchodu
banner_výrobce_úzký

JSME ČESKÝ VÝROBCE

Pěnový materiál vyrábíme a zpracováváme už přes 20 let.

Naše výrobky si sami navrhujeme, tak aby měnily dětské pokoje v království. Máme rádi minimalistický design.
Produkty navrhujeme s ohledem na udržitelnost.

Vyrábíme sériově i na zakázku.

Nejnovější hodnocení produktu