Tvoříme pro děti - MAGNETICKÉ HRY (NEJEN) DO AUTA

Asi všechny děti milují magnetky a hry s nimi. To, že se dílky magnetických her jen tak někam nerozsypou se dá dobře využít třeba při cestování. Vyrobila jsem tedy jednoduchou magnetickou tabulku a připravila čtyři různé hry, které můžete využít nejen v dopravních prostředcích.

Magnetické hry

Magnetickou tabulku, která slouží jako hrací podložka pro všechny aktivity, jsem vytvořila nalepením magnetické fólie na destičku z překližky. Tabulka má formát A4. Samolepící magnetickou fólii používám tuto. Destičku z překližky jsem použila tuto.

Magnetická tabulka

Jako první aktivitu jsem vytvořila MAGNETICKÉ PUZZLE lesních zvířat. Samolepky zvířat (tyto) jsem opět podlepila magnetickou fólií a následně každý obrázek rozstříhala na několik dílků.

Magnetické puzzle

K druhé aktivitě jsem využila BAREVNÁ NANUKOVÁ DŘÍVKA. Opět jsem je podlepila magnetickou fólií. Dítě z nich může skládat obrazce, tvary, barevné řady. Ať už podle předlohy či dle vlastní fantazie.

Magnetická nanuková dřívka

Ke třetí hře jsem využila kolečka z pěnového papíru. Opět můžeme tvořit barevné či logické řady, třídit dle barev, počítat je nebo skládat dle předlohy.

Magnetická kolečka z pěnového papíru

Poslední aktivita je vystřižená z časopisu PUNTÍK a opět podlepená magnetickou fólií. Děti skládají DOMEČEK z geometrických tvarů podle předlohy.

Magnetický domeček

Tolik naše nápady na MAGNETICKÉ HRY. Můžete je využít jako inspiraci pro vaše originální magnetické aktivity. Ať už je budete využívat na cestách nebo třeba doma na ledničce. 

Příjemnou zábavu při tvoření a hraní. 

Autor: Tvoříme pro děti

Zpět do obchodu
banner_výrobce_úzký

JSME ČESKÝ VÝROBCE

Pěnový materiál vyrábíme a zpracováváme už přes 20 let.

Naše výrobky si sami navrhujeme, tak aby měnily dětské pokoje v království. Máme rádi minimalistický design.
Produkty navrhujeme s ohledem na udržitelnost.

Vyrábíme sériově i na zakázku.

Nejnovější hodnocení produktu