Velikonoce s dopravou ZDARMA. Celý prodloužený víkend od nás dostanete balíčky ZDARMA. Akce platí od 28.3. do 31.3. 2024 pro objednávky nad 1000 Kč. Dopravce: Balíkovna

Tvoříme pro děti - SMYSLOVÉ DESTIČKY

Dnes máme tip na pomůcku pro miminka, která rozvíjí jejich smysly, především hmat a zrak, a také pomáhá procvičovat jemnou motoriku.

Pomůcku jsme nazvali SMYSLOVÉ DESTIČKY. K výrobě jsem využila tyto sololitové destičky a několik materiálů, zajímavých na dotek.

Jednotlivé materiály jsem nalepila tavnou pistolí na destičky. K první z nich jsem využila dřívka.

Dalším materiálem, který jsem použila, byl filc.

Hodně zajímavý materiál na dotek je samolepící suchý zip. Na jednu polovinu destičky jsem nalepila chlupatou část, na druhou tu drsnější. Dítě tak může vnímat kontrast mezi jednotlivými stranami destičky.

K další destičce jsem využila překližkové čtverečky, které jsem na ni nalepila ve vzoru šachovnice. Destička tak miminko přitahuje i pohledem.

Poslední destičku jsem polepila strukturovaným pěnovým papírem.

Destičky můžete položit před miminko, když “pase koníčky” a motivovat ho tak, aby déle vydrželo ležet na bříšku. Můžete mu destičky ukazovat postupně nebo před něj položit všechny zároveň. Větší děti mohou destičky držet v rukách, případně je pak použít i jako podložky pro masáž nožek. 

Zpět do obchodu
banner_výrobce_úzký

JSME ČESKÝ VÝROBCE

Pěnový materiál vyrábíme a zpracováváme už přes 20 let.

Naše výrobky si sami navrhujeme, tak aby měnily dětské pokoje v království. Máme rádi minimalistický design.
Produkty navrhujeme s ohledem na udržitelnost.

Vyrábíme sériově i na zakázku.

Nejnovější hodnocení produktu