Velikonoce s dopravou ZDARMA. Celý prodloužený víkend od nás dostanete balíčky ZDARMA. Akce platí od 28.3. do 31.3. 2024 pro objednávky nad 1000 Kč. Dopravce: Balíkovna

Blog Zrzky testuje puzzle podlahu Tlapka

Všechny moje děti vyrostly na zemi. A to doslova. Naše generace vyrostla v postýlkách a ohrádkách, moje děti se od narození povalují v obýváku na podlaze, případně si čas zkracovaly v lehátku. A protože jsme nikdy neměli doma přetopeno, chtělo to nějakou mezivrstvu. Rozhodně nejlepší podložku dostal Matěj. Nekupovala jsem už žádnou hrací dečku, její životnost mi totiž přišla jepičí. Vybrala jsem tedy rovnou něco většího - pěnové puzzle z českého materiálu Vylen. Pokukovala jsem po něm dlouho, všechno mi hrálo do karet - česká výroba, český certifikovaný a nezávadný materiál, tudíž jasný původ, barevná střídmost, nadčasový design, variabilita a možnost nadstavování. Nenašla bych jediné mínus.

 

Poskládali jsme ho s dětmi do požadovaného tvaru hned po příjezdu z porodnice, umístili do obýváku, přinesli dřevěnou hrazdičku a hnízdečko a Matějkův koutek byl hotov. Bylo to jeho pevné (a milované) místečko do té doby, než se začal pohybovat a lézt kam chtěl. Máme šedobílou variantu designové puzzle podlahy TlapkaKoberec je poměrně velký, pro miminko velkorysý, zhruba 1,5 metru na 1 metr. Tloušťka 1 cm zajišťuje lepší tepelnou izolaci než klasický koberec a na rozdíl od klasiky se v něm nedrží prach. Udržuje se dobře v čistotě, stačí buď otřít vlhkým hadříkem, nebo osprchovat.

 

Díky svému jednoduchému designu v obýváku nepůsobil vůbec rušivě. Žádná divočina, žádné duhové barvy, v jednoduchosti je síla. I ostatní pěnové koberce v nabídce Vylenu jsou velice vkusné.
 
 
Když se Matějek začal plazit a utíkat nám z podložky do prostoru, rozhodli jsme se, že pěnové puzzle přemístíme do dětského pokoje, kde trávíme s dětmi na zemi nejvíc času. Klasické kusové koberce jsme odnesli do sklepa, přišlo nám, že se v nich drží spousta prachu, a děti se brzo naučily hrát na Matýskově tlapkové podlaze. I v pokojíčku vypadá skvěle a vážně si pohrávám s myšlenkou, zda nepořídit ještě jedno, které by nahradilo i ten druhý koberec. Poroste s dětmi, design je nadčasový a rozhodně by neuškodil ani pokoji školáka.
 
Pokud fandíte českým výrobcům a chcete, aby děti byly při hraní na teplém, toto pěnové puzzle by se vám mohlo líbit stejně jako mě. Navíc toto puzzle docela milosrdně tlumí nejeden začátečnický pád :) 
Zpět do obchodu
banner_výrobce_úzký

JSME ČESKÝ VÝROBCE

Pěnový materiál vyrábíme a zpracováváme už přes 20 let.

Naše výrobky si sami navrhujeme, tak aby měnily dětské pokoje v království. Máme rádi minimalistický design.
Produkty navrhujeme s ohledem na udržitelnost.

Vyrábíme sériově i na zakázku.

Nejnovější hodnocení produktu