Změna interiéru- během chvilky- za pár korun

Zapomínáte? Máte důležité termíny, úkoly, potřebné informace, které si nepamatujete? Pořiďte si pěnovou nástěnku Vylenku, která si bude pamatovat za vás! Je to nejen velký pomocník, který vám denně připomene různé úkoly a povinnosti, ale může být i moderním interiérovým doplňkem. Vaše lístečky s poznámkami se už nebudou válet všude možně! Budou mít své místo, kde je vždy najdete a už nic nepropásnete ani zapomenete.

Pěnové nástěnky se nabízejí v různých barvách a provedení, proto si je můžete sladit do barev podle vašeho interiéru. Jsou pevné, měkké, nedrolí se a mají dlouhou životnost. Lehce lze do nich zapichovat špendlíky a díky samolepící vrstvě, je jejich aplikace na zeď rychlá a snadná.

Nástěnka do domácnosti? Proč ne…

Velká obliba nástěnek je v domácnosti. V dětských pokojích si děti rády vystavují své výtvarné kousky, pohledy z výletů, plakáty. Z nástěnky Vylenky na rozměr můžete dětem vykouzlit takovou nástěnku přes celou zeď a navíc poslouží jako izolace za postel. Na chodbách můžete sdílet barevné lístečky s úkoly pro každého z rodiny či je vyzdobit společnými rodinnými fotkami. I v kuchyni najdete pro nástěnku své místo a uplatnění. Zde si můžete zaznamenávat seznam nákupu, různé informace o zájmových kroužcích dětí, termíny objednání u doktora a jiné, každodenní, běžné a přesto důležité informace. Nástěnku máme každý den na očích a každý den nám připomíná události a povinnosti, které bychom jinak lehce zapomněli.

Buďme moderní a nápadití i v kanceláři…

Nástěnky ve firmách dnes vypadají zcela jinak a mají větší smysl, než ty před X-lety. Je moderní doba plná technologie a počítačů, ale neopomínejme nástěnky. Moderní vzhled pěnových nástěnek s hliníkovým rámem obohatí jinak nudnou bílou zeď firmy a zároveň nám tyto nástěnky pomáhají stručně, jednoduše a dostupně sdílet různé informace a úkoly. Nástěnka má výhodu, že je stále viditelná, nespadne nám do spamové schránky a ani okna jiných aplikací nám ji neschovají. Můžete si díky ní lépe zorganizovat práci a své úkoly plnit tak efektivněji.

Chcete zaujmout? Pořiďte si velkou pěnovou nástěnku třeba ve tvaru – Mapa České republiky.

 1

Celou škálu nástěnek naleznete na www.penovehracky.cz nebo www.penovysvet.cz.

Zpět do obchodu
banner_výrobce_úzký

JSME ČESKÝ VÝROBCE

Pěnový materiál vyrábíme a zpracováváme už přes 20 let.

Naše výrobky si sami navrhujeme, tak aby měnily dětské pokoje v království. Máme rádi minimalistický design.
Produkty navrhujeme s ohledem na udržitelnost.

Vyrábíme sériově i na zakázku.

Nejnovější hodnocení produktu